Tai Chi-Qi Gong Ervaringen
Qigong oefening

“In de duidelijke, rustige, maar ook actieve opbouw van de lessen wordt in verschillende oefeningen aandacht gegeven aan het losmaken en opwarmen van het lichaam en het afvoeren van spanning.
Dit is de bedding voor de qigongvorm die daarna in zachte en vloeiende bewegingen zorgt voor hernieuwde energieopbouw, vaak zo duidelijk voelbaar aan het eind van de les wanneer bij de chi-massage de opgebouwde energie, die ons omhult en doorstraalt, mag verankeren.
Magdalena begeleidt zorgvuldig, met aandacht en duidelijke instructies. Ze geeft inzicht in de energiebanen die met de oefeningen worden aangesproken, en ook aan drukpunten wordt regelmatig aandacht gegeven.
Ze moedigt ons steeds aan om , in contact met je eigen lichaam te blijven voelen wat
haalbaar is en niets te forceren zodat de lessen op ieders maat geschreven zijn.
Iedere keer fiets ik na afloop weer gevulder en omhulder naar huis, de chi-kracht koesterend, die we samen hebben opgewekt. In dankbaarheid voor deze steeds weer helende energetische douche!”

Ik vind Magdalena heel fijn, duidelijk en rustig de les geven. Ik ervaar haar als warm en betrokken. De lessen geven me rust ontspanning en bij mezelf komen en werkt enorm door in mijn lijf en heeft een positieve werking op m’n organen. Kortom: heerlijk!!

Maandagavond naar Qi Gong is voor mij altijd weer een fijne ervaring. Na een drukke werkdag kom ik tot rust door de focus te leggen op het hier en nu. De prettige stem van Magdalena, die korte instructies geeft en de rust die van haar uitstraalt, helpen mij daarbij.

“Ik heb veel baat bij de Tai chi-oefeningen. Mijn lichaam ervaart ze als prettig.”

“Ik voel me na de les altijd ontspannen ongeacht in welke gemoedstoestand ik naar de les ben gegaan.”

“Chi gong laat mijn energie stromen! “

“Ik ervaar tijdens de Chi gong heel goed waar er spanning zit in mijn lichaam, en kan met behulp van de oefeningen dit weer helemaal in balans  kan brengen. Één groot bewustzijnsmoment.”

“Door de rustige opbouw van de oefeningen, gekoppeld aan meridianen, drukpunten en/of lichaamsprocessen van bepaalde organen, komt er een diepe ontspanning tot stand. Het meest opvallend was een ervaring na een lange periode van afwezigheid wegens ziekte, die keer dat ik weer in de groep Qigong-oefeningen meedeed was het alsof ik een energetische douche had genomen/ gekregen. Lichamelijk was er een gevoel van totale ontspanning; energetisch stroomde het! Een wonderlijk helende ervaring, die ik nu vaker herken.”

“Ik ervaar je lessen heel positief. Je bent duidelijk in je oefeningen, je beschrijvingen toveren vaak een glimlach omhoog, na afloop van de les voel ik mij geaard/heel en vredig van binnen.

“De Tai Chi-lessen voelen erg prettig aan. Soms heb ik niet zoveel zin om te gaan; wat niet aan Tai Chi ligt! Maar ik ken het gevoel daarna: mijn lichaam heeft een betere doorstroming, wat verkwikkend aanvoelt; echt heerlijk !We hebben een leuke groep en Magdalena doet het fantastisch, met het hart op de enige juiste plaats.”

06-46492337

YouTube

Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en accepteert u de privacy regels. meer informatie

INFORMATIE OVER PRIVACY REGELS EN COOKIES

PRIVACY
Persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor boekhouding en administratie. Deze persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt, zijn in een beveiligde omgeving opgeslagen en worden niet langer bewaard dan wettelijk toegestaan is.

COOKIES
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Zo kunnen we bijvoorbeeld herkennen of u onze privacy en cookies geaccepteerd heeft en hoeven we u dus niet steeds opnieuw hiernaar te vragen.
Wij gebruiken alleen cookies ter ondersteuning van de functionaliteit van de website:
"_ga" : cookies van google (waarbij google geen toestemming heeft om informatie met derden te delen) "euCookie" : cookie om bij te houden of onze cookies en privacy regels geaccepteerd zijn

Bij de Consumentenbond kunt u informatie over (het verwijderen van) cookies vinden.

ACCEPTEREN
Door rechtsonder in de grijze balk op 'Accepteren' te klikken gaat u akkoord met onze cookies en onze privacy regels.

Sluiten